PREGL Digital Mobiele applicatie

Pregl Digital Cloud is een pakket van nauw met elkaar verbonden apparaten en componenten die een consistente gebruikerservaring bieden, ongeacht locatie of gebruikerstype. Pregl Digital biedt een uitgebreide oplossing voor laboratoriumbeheer en is zorgvuldig ontworpen om naadloos te integreren met uw huidige ecosysteem voor laboratoriuminformatie, inclusief uw elektronische laboratoriumnotitiesysteem, om optimale efficiëntie en gebruiksgemak te garanderen.

pic1

Beheer van materialen


Hoewel Pregl Digital in technologische zin ontwrichtend is, is het ontworpen om uw dagelijkse routine niet te verstoren, maar om de efficiëntie te verhogen waar u tijd verliest door handmatige en repetitieve taken.

Levenscyclus beheer

Pregl Digital biedt gestroomlijnd beheer van de levenscyclus van materialen om de workflows in laboratoria te verbeteren. Met het platform kunnen gebruikers materialen beheren en volgen van registratie tot geavanceerde verwerkingsprocessen. De Pregl Digital app beschikt ook over geavanceerde QR- en barcode-leesbaarheid, waardoor gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot belangrijke informatie over een specifiek materiaal en hun laboratoriumactiviteiten efficiënt kunnen optimaliseren.

Industrie-agnostisch


Ongeacht de categorie verbruiksartikelen die u beheert, Pregl Digital biedt u de mogelijkheid om uw voorraad efficiënt te beheren. Een gebruiker kan eenvoudig een specifiek monster vinden en dit delen of overdragen aan meerdere gebruikers. Bij het labelen van monsters kunnen specifieke details worden gebruikt op basis van uw workflow, zoals de locatie van verzameling, tijd en datum van verzameling (bijv. meerdere monsters), aard van het monster (bijv. milieu, biologisch, meerdere monsters).

pic21

De lab van de toekomst vereist geavanceerde
oplossingen voor voorraadbeheer die
traditionele methoden, zoals
papier of spreadsheets vervangen.

Met Pregl Digital kunt u elk stuk laboratoriumapparatuur bijhouden door instrumentinformatie en -details vast te leggen, de planning en beschikbaarheidsstatus te beheren en kalibratie-, onderhouds-, installatie- en prestatiegegevens te registreren.

Met Pregl Digital kunt u in een handomdraai chemicaliën en alle soorten laboratoriumverbruiksgoederen toevoegen, beheren en volgen door het beheersniveau aan te passen aan de interne regelgeving en workflows van uw organisatie.

Pregl Digital maakt digitalisering van methoden en groepering van lab verbruiksartikelen die nodig zijn voor een specifieke methode mogelijk. Realtime voorraadoverzicht zorgt voor beschikbaarheid van alle benodigde verbruiksmaterialen op het moment van het experiment.

Pregl Digital kan u helpen bij het bijhouden en beheren van interne of externe laboratoriummonsters door de toegang tot belangrijke informatie en bijbehorende documentatie te geven

Group 21

Beheer van apparatuur

Met flexibele apparatuurreservering en activabeheer biedt Pregl Digital u eenvoudige maar krachtige hulpmiddelen om uw apparatuur in perfecte staat te houden wanneer u deze nodig heeft.


Kalibratie en onderhoud

Met uw dagelijkse werkdruk is het niet moeilijk om preventief onderhoud aan labapparatuur en instrumenten te vergeten. Om ervoor te zorgen dat u geen tijd en geld verliest wanneer dure apparatuur kapot gaat, kunt u met Pregl Digital elk stuk laboratoriumapparatuur bijhouden, inclusief de informatie en details over de apparatuur en het vastleggen van kalibratie-, onderhouds-, installatie- en prestatiegegevens.

 

Beschikbaarheid van apparatuur

Niets is zo frustrerend als het vinden van labapparatuur dat niet beschikbaar is wanneer u het nodig hebt voor een experiment. Met een speciale gedeelde apparatuurkalender kan Pregl Digital door bevoegd laboratoriumpersoneel worden gebruikt om de planning en beschikbaarheidsstatus van elk laboratoriumapparaat te beheren, zelfs als een apparaat niet in gebruik is of voor gebruik moet worden onderhouden of gekalibreerd.

Volledige traceerbaarheid

Traceerbaarheid met strikt gebruikersbeheer, gebruikers kunnen alleen communiceren met goedgekeurde modules. Snel en eenvoudig inloggen met referenties, gebruikerscode of PIN.

Gebruiksvriendelijkheid

Vereenvoudig het beheer van uw laboratoriumvoorraad met onze digitale oplossing, die een eenvoudig proces in drie stappen biedt: specificaties invoeren, waarschuwingen en beveiligingen selecteren en veiligheidsinformatiebladen toevoegen. Onze app bevat een wizard voor complexe zaken en een uitgebreide hulpdatabase met schermafbeeldingen en animaties. Vergeet het ongemak van papier of spreadsheets en optimaliseer uw labworkflow met onze gestroomlijnde oplossing.

Cross-platform compatibiliteit

De Pregl Digital app is ontworpen voor optimale prestaties op Android en Apple iOS apparaten en kan naadloos integreren met industriële scanners zoals Zebra Terminals. Dankzij deze compatibiliteit kunnen gebruikers eenvoudig hun labinventaris en workflow beheren met efficiënte en betrouwbare gegevensinvoer en scanmogelijkheden.